>Kropssproget udgør en stor del af vores kommunikation, og kan derfor ses som et redskab til at overbevise bedre og kommunikere på et nonverbalt - ofte ubevidst - niveau. Men kropssproget udgør en så stor del af os selv, at vi ofte glemmer, at kropssproget faktisk også påvirker vores følelser, tanker og adfærd.

I dette foredrag om kropssprog ser vi først nærmere på baggrunden for vores kropssprog, og på hvilke virkemidler, der findes inden for kropssproget. Dette gøres for at komme frem til hovedspørgsmålet: Hvad er det gode liv med kroppen?

Er det sunde liv det gode liv? Ofte bliver det sunde liv inden for sundhedsvæsenet betragtet som det bedste liv. Et liv hvor vi bruger kroppen til at dyrke motion, bygge kroppen op med korrekt kost og kroppen er bedst, når den ikke har nogle fejl.

I mange religiøse og dagligdags situationer er det rusen og ekstasen, der giver store oplevelser i livet. 'Ekstase' kommer fra de græske ord ekstasis og betyder det at være ude af sig selv'. Her er det altså en forestilling at give slip på kroppen. Næsten alle samfund i verden dyrker rusen - om det så er igennem trantrisk sex eller igennem alkohol. Men er det så det destruktive liv, hvor man afkobler sig fra kroppen, der er det gode liv?

Disse og mange andre spændende aspekter af kropssprog og livet vil blive fortalt - og afprøvet: For i et foredrag om kropssprog bliver man nødt til at bruge kroppen. Så det skal vi også gøre.

Workshop i selvpræsentation
Ud over foredrag laves også workshopper i kropssprog og psykologi. Disse specialdesignes ofte, men der findes et standardforløb her:

Kontakt dlb
Man kan altid uforpligtende kontakte dlb>dk og høre mere om foredrag og muligheder - eller hvis man blot har et spørgsmål.


< Tilbage / Andre foredrag

 

Det gode liv med kroppen
Kropssprog og psykologi